Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské dřezy
- super cena
- Nádherný dřez
- kvalitní
- komplet dodávka i s výpustí a sifonem
- Kvalita
- Rychlé doručení až domů
- Velice pěkný dřez i baterie, stejný odstín, třpytivé, veliká spokojenost!
Velice rychlé dodání! Dřez i baterie super!
Kvalita
Super
- kompletní se sifonem a těsněním
super dřez
Nádherný dřez a spolu s příslušenstvím, je super.
- Pěkně vypadá
- Je k němu i mřížka na dno
- Je možné do něj vyvrtat díru, pak máte dvě - pro dávkovač čistícího prostředku a pro vypouštěč dřezu
- Není to keramika, popisek je nepravdivý!!!
- Protože to není keramika, tak se špatně myje
- O vyvrtání extra otvoru si musíte říci prodejci či si zrobit sami
- Popisek výrobku je zavádějící
Dřez jsme kupovali v říjnu 2022 od společnosti weltservis.cz s tím, že chceme *keramický* dřez pro snadnou údržbu a čištění, tj. v podstatě jako běžné keramické umyvadlo. V popisu horem-dolem bylo, že je to keramika.
Na obrázku měl navíc dva otvory, tak jsme si říkali, že nebude problém tam dát dávkovač čistícího prostředku od stejného výrobce i zapojit výpusť na odpad.
První překvapení bylo, že tam nebyl otvor předvrtaný, nicméně to jsme tedy vyřešili koupí vrtáku a navrtátním.
Co bylo ale mnohem větší a nepříjemné překvapení je, že tento dřez NENÍ KERAMICKÝ. Je to nějaká litá pryskyřice, tedy něco, svými parametry mnohem bližší plastu než keramice. Když jsem to řekli prodejci, tak jen pokrčili rameny.
Bohužel tahle hmota není jednolitá a nepropustná jako u keramiky, ale slabě pórovitá, takže veškerá špína se v ní usazuje jako čert na hříšníkovi, čistit je to peklo, můžete drhnout jako diví, jen tam přidáte další mikrorýhy, které dál podporují usazování špíny. Takže postupně dno dřezu získává takový nahnědlý nádech, a to nevaříme nic moc mastného.
V popisu výrobku je "snadná údržba dřezu, pouze otřete vlhkým hadříkem", to je naprostá smyšlenost.
Koukám, že od té doby někteří prodejci popisek upravili tím, že někam do spod píšou pravdu, že je to jen *imitace* keramiky.
- Splňuje očekávání
Překvapila mne hloubka dřezu. Ale doladil pěkně kuchyňskou linku. Jako žena jsem jej zvládla instalovat sama i s odpadem.
Zatím ho nemáme nainstalovaný, ale vypadá moc dobře
- Jsem velmi spokojená.
Kvalitní dřez s bateriíí za super cenu.
Masivní keramický dřez vhodný do venkovského stylu kuchyně. Jednoduchá údržba, zaschlé skvrny ať už od vody nebo potravin (sáček čaje, jahody atd.) stačí otřít vlhkým hadříkem, netvoří se skvrny; dostatečně velký jak pro mytí zeleniny, ovoce, tak velkých kusů nádobí. Pořizovací cena vyšší, ale získala jsem krásný a praktický prvek v kuchyni.
špatný popis zboží a jeho zobrazení
Není návod v češtině.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »