Nejnovější recenze ze sekce Kuchyňské dřezy
Přesně podle výběru.
- kvalita, rozumná cena
kvalita, rozumná cena, kompletnost dodávky
Tento dřez odpovídá na 100 % popisu a zobrazení,
vyhovuje nám materiál i rozměr.Jsme spokojeni s nákupem.
- přesně dle představ
- odpovídá popisu v e-shopu
- fotografie sedí
- rozměry sedí
- informace z e-shopu potřebné k instalaci jsou přesné
- důkladně zabaleno
- návod montáže je v českém jazyce
Dřez mohu doporučit. Velice se mi u něho líbí i dodávaný odkapávač, který je součástí balení.
RADA - už jsem zařizoval 3 kuchyně : kupte si největší dřez, který se vám tam vejde, s odkapovou plochou alespoň 60 cm. I když budete mít myčku. Velké plechy, hrnce atd, umyjete bez cákání okolo. A uvidíte, že odkapová plocha je moc potřebná, čím větší, tím lepší. Tento dřez to splnuje.
- Velikost
- V balení je vše, co potřebujete k montáži
- Obsahuje i sifon
- Chyběl mi pouze jednoduchý nákres, jak sestavit sifon
- Slabší plech
Vše v pořádku, doporučuji. Na kartáčovaném povrchu nejsou vidět škrábance.
- Nový vypadá hezky.
- Spousta.
Dřez máme 3. rokem, a budeme ho měnit. V popisu výrobce je uveden jako oboustranný, ale sifonový otvor je jen na pravé straně. Pokud si tuto stranu zvolíte jako odkádací, tak se při vypuštění vody z druhé komory vody hrne do odkapávací části. Dřez je potřeba hodně, ale opravdu hodně opečovávat aby zůstal jakžtakž hezký, protože se na něm dělají nevzhledné mapy po každém mytí. Poškrábaný ho máme od prvního použití. Navíc hloubka 17 cm je opravdu málo, takže nacákáno všude kolem.
ještě jsem jej nenamontoval
- Nejlepší dřez, který jsme kdy měli - velký, posuvná okapávací mřížka, vzhled *****
Objednán dle popisku matný a přijde lesklý. Dle recenzí nejsem jediný. Co to je? Nechápu.
Naprostá spokojenost . Před 10 lety jsme do staré kuchyně zakoupili stejný .
- Vyhodná cena
- Za ty peníze uchazející
- Za super cenu
Dřez je krásný,je velice těžký, takže spíše autem nebo nechat dovézt až domů. Těším se až nainstalujeme .
Nemá chybu
- pasuje do skříňky 450mm
Rychlost a ochota personálu. Zatím jsem neměl v Hornbachu negativní zkušenost. Jednou mi prodali k jedné kuchyňské skříňce jiný dekor dvířek a vše vyměnili za správné dvířka. Nakupuji tam často mají široký sortiment zboží.
- rozměr
- absence montaznich pacek
Dřez se mi moc líbí, ale ještě ho nemám zabudovaný, čekám na kuchyň.
vše ok
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »